13 de maig 2015

ERC no disposarà de més minuts de propaganda electoral gratuïta que la CP i CiU a l'emissora municipal, ERC ha volgut d'aquesta manera igualar el temps disponible per a cada grup, independentment dels resultats electorals de les passades eleccions municipals.

Ràdio Sarrià.
El grup municipal d'ERC Sarrià de Ter ha proposat a la resta de grups que es presenten a les eleccions de Sarrià de Ter, no tenir minutatge en els blocs de propaganda electoral gratuïta que es fa a l'emissora municipal, igualant així el temps disponible per cada grup, independentment dels resultats electorals dels últims comicis. Esquerra proposa, per tant, igualtat d'oportunitats d'accés a totes les candidatures. Segons el comunicat d'ERC Sarrià de Ter, "sempre hem sigut partidaris d'eliminar els blocs electorals. I en aquest cas, que depèn del que decidim a Sarrià de Ter hem proposat aquesta solució per afavorir la participació i transparència."
Segons el nombre de vots aconseguits a les darreres eleccions ERC disposava de 45 minuts de propaganda electoral gratuïta,  i a Candidatura de Progrés  i a CiU els correspondrien 30 minuts.