6 de maig 2015

La Diputació de Girona participa al Girona, Temps de Flors amb el cicle de concerts del Pati Cultural i amb una exposició

Ràdio Sarrià. 
El Pati Cultural tindrà lloc del dissabte 9 al diumenge 17 de maig, i està organitzat conjuntament amb el Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona. El Pati Cultural té com a segell distintiu el fet de promoure les diferents formacions musicals que han nascut a redós del Conservatori i, també, de donar-los cobertura. 
El cicle de concerts començarà el proper dissabte 9 de maig i s’acabarà el diumenge 17 de maig. Durant aquesta setmana, hi ha programat un concert gratuït cada dia, a les 19 h. Les actuacions seran a càrrec de les formacions musicals del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona: el Cor Jove, dirigit per Pablo Larraz amb la col·laboració de La Caravaggia; la Cobla, dirigida per Francesc Cassú; l’Orquestra de Guitarres, dirigida per Roger Tapias; les bandes, dirigides per Lluís Caballeria i Dani Gallostra; el Cor Jove; el Cor de Cambra, dirigit per Pablo Larraz; l’Escola Coral, dirigida per Jorgelina Giordano; el Grup de Percussió, dirigit per Sebastià Bel, i agrupacions de música de cambra formades per alumnes del Conservatori. Exposició «9Art en Temps de Flors», del grup d’artistes 9Art. Del 9 al 22 de maig es podrà veure al claustre de la Diputació de Girona l’exposició col·lectiva de pintura i escultural «9Art en Temps de Flors». En aquesta mostra, reconeguts artistes del territori gironí han ajuntat els seus treballs amb la intenció de fomentar l’art i la diversitat cultural a casa nostra. L’exposició es compon d’una quinzena de peces de diferents temes, com ara el paisatge, figures o retrats. Les ganes d’establir un diàleg entre l’autor, l’obra i l’espectador són presents a totes les obres, així com la personalitat i l’estil de cada artista. A «9Art en Temps de Flors» hi exposen: Joan Abras, Xavier Bisbe, Fermí Colomer, Joan Colomer, Francesca Escobar, Mònica Grygier, Lluís Parramon, Enric Rubió, Tomàs Vilà i Pere Ventura Julià.