1 de juny 2015

Les nits del Coro tanquen la 5a temporada amb un espectacle de carrer "Marathon" de Zinc Co.



Ràdio Sarrià.
Per la gran cloenda de la cinquena temporada del cicle de Cafè-teatre Nits del Coro s'ha escollit un espectacle de carrer. El pròxim dijous 4 de juny a les 10 de la nit la Cia. Els Zinc Co. presenten Marathon, dirigit pel prestigiós Peter Gadish, l'espectacle és molt divertit de clowns.
Nits del Coro el cicle de cafè-teatre que organitza l'Ajuntament de Sarrià de Ter i l'Associació Gironina de Teatre ha rebut 1.200 espectadors en aquesta cinquena temporada, s'han programat un total de 15 espectacles (de novembre a juny) i un 70% dels artistes que han passat per al petit escenari de les Nits del Coro són artistes gironins.
L’espectacle Zinc Co. Marathon
L'adrenalina recorre les venes dels atletes, com aquests els carrers de la ciutat.
És un esdeveniment excepcional que emula la gesta de Filipines fa 2500 anys. El públic s'amuntega a banda i banda de... però... un moment!..., Que succeeix?!... L'equip de control antidòping està analitzant als espectadors! El públic sembla estar en un estat d'eufòria, riuen sense parar i assenyalen a un grup de corredors!... Són... Zinc Co.! Marathon, un espectacle de carrer ple d'humor, en el qual cinc ineptes atletes fan les delícies del públic. Les seves ocurrències sorprenen els espectadors durant els 192 metres de la "carrera" (només els queden 42 ms. per realitzar una veritable marató...) La seva capacitat d'improvisació fa que treguin punta a qualsevol situació, convertint-la en font de diversió pels qui la contemplen.
Els Clowns que protagonitzen aquest divertit espectacle són: Saverio Abate, Ricardo Cornelius Jr., Diana Gadish, Miner Montell i Marcos Rodrigo. 
L'espectacle començarà a les 10 de la nit. Com és habitual es podrà sopar al Coro a partir de les 9 del vespre. L'entrada per aquest espectacle de cloenda és gratuïta.