20 de maig 2015

L'Escola de Música del Gironès inicia el procés de matriculació el proper dia 25 de maig i fins al 14 de juny

Ràdio Sarrià.
L'Escola de Música del Gironès, ubicada al Centre Cívic La Cooperativa de Sarrià de Ter, inicia el procés de matriculació per al curs 2015-2016. Inscripcions a partir dels 3 anys. A continuació vénen els cursos de Sensibilització 1 i 2 per alumnes de 4 i 5 anys. La formació musical segueix amb els cursos d'Iniciació, Preparatoris, Primer, Segon, Tercer i Quart fins al pas de grau.
L'Escola de Música del Gironès ofereix a més cursos d'aprofundiment, classes a mida tant de llenguatge musical com d'instrument individual o col.lectiu, i també la possibilitat de formar part de formacions musicals ja constituïdes com la Jove Orquestra del Gironès, Escola de Guitarres del Gironès, Escola de Cobla i Tradicional i Banda o la Coral Interval. Pel que fa a la matriculació i les quotes de pagament, hi ha disponible un sistema de bonificacions al qual les famílies es poden acollir.
Les classes es regiran pel calendari escolar aprovat pel Departament d'Ensenyament: del 14 de setembre de 2015 al 21 de juny de 2016.
La matriculació per a noves incorporacions es poden fer del 25 de maig al 14 de juny, mitjançant el formulari telemàtic que trobareu a www.emg.cat. o a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter per formular la inscripció.
L'alumnat del curs anterior no cal que formalitzi la inscripció perquè queda automàticament matriculat si no comunica el contrari a l'EMG.