15 de maig 2015

Propostes per les eleccions municipals a Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
A Sarrià de Ter es presenten tres candidatures, una menys que en les passades eleccions municipals del 2011 que es va presentar el PP. En aquestes eleccions es presenta la candidatura de Progrés encapçada per Roger Casero, la de CiU amb Jordi Costa com a cap de llista,  i la d'ERC amb Roger Torrent com a candidat a la reelecció com alcalde de Sarrià de Ter.
La promoció econòmica, els serveis a les persones, la participació ciutadana i la transparència, el tancament de  la Torras, el Centre de Visitants del Gironès i el seu tancament parcial,  són alguns dels temes de la campanya electoral de les candidatures a Sarrià de Ter.
                                                                    Jordi Costa amb CiU 
Sota el lema "Per Sarrià de Ter 100x100" la candidatura de CiU presenta un programa en què diu que vol ajustar els costos dels serveis generant estalvi per afrontar millores i inversions, dinamitzar i promocionar el comerç i facilitar la implantació de noves activitats econòmiques que generin llocs de treball, recuperar l'edifici de Rafel Masó per activitats culturals, entitats i ser un espai destinat a exposicions per promoure el barri, també fomentaran activitats al teatre del Centre Parroquial i cobriran la pista poliesportiva de Sarrià de Dalt i posaran tanques perimetrals a la pista del Pla de l'Horta.  

Roger Casero amb la candidatura de Progrés
I el seu lema " Pel que realment importa" vol reactivar l'economia industrial, comercial i de serveis, potenciar la participació ciutadana, promovent la cultura i els nous equipaments culturals i potenciant l'esport i l'educació. Revitalitzaran les Jornades del Paper. Acabaran l'Auditori i promouran la reforma del Teatre del Centre Parroquial, recuperaran l'espai cedit al Consell Comarcal per al Centre de Visitants. Oferiran un servei de menjar  a domicili per a la gent gran. Elaborant un pla d'igualtat i aplicaran bonificacions per a bones pràctiques mediambientals.
Roger Torrent amb Esquerra Republicana
Amb el lema "compromís" esquerra vol continuar la seva feina a l'ajuntament i els seus eixos principals són la promoció econòmica, garantir activitat econòmica al poble i que generi riquesa i llocs de treball, continuaran treballant amb el desenvolupament del pla estratègic i el repte d'alternatives a la Torres per què es torni a generar activitat econòmica. Els serveis a les persones, un govern transparent i obert i la participació ciutadana són també les prioritats d'esquerra.