25 de maig 2015

Roger Torrent torna a repetir els resultats de les passades eleccions del 2011 i torna a revalidar l'àmplia majoria absoluta de 9 regidors



Roger Torrent (ERC)

Jordi Costa (CiU)
Roger Casero (CP)
Ràdio Sarrià.
L'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent (ERC) es torna a imposar amb contundència les urnes i revalida la seva àmplia majoria,  repetin els resultats del 2011 i continuarà governant amb 9 regidors, cinc d'ells seran cares noves (5 dones i 4 homes). Els grups de l'oposició mantenen el seu regidor. CiU passa a ser la segona candidatura més votada a Sarrià  de Ter, guanya 75 vots més que en les passades eleccions municipals del 2011, però només aconsegueix mantenir el regidor que tenia. Serà Jordi Costa el nou regidor de CiU,  i pel que fa a la Candidatura de Progrés (paraigua PSC), suma 7 vots respecte el 2011, i manté el regidor , Roger Casero que fins ara representava les sigles del PSC, a l'Ajuntament de Sarrià de Ter.
Els regidors d'ERC 
Roger Torrent (ERC) que valida la seva contundent majoria absoluta, es va mostrar molt satisfet amb aquests resultats", va assegurar que pensava que podien revalidar la majoria,  però que no s'esperaven tornar a repetir aquests resultats. Per Torrent "és un premi a la feina feta", i es va mostrar molt agraït amb els ciutadans i ciutadanes. 
El ple de l'Ajuntament estarà format per: Roger Torrent, Narcís Fajula, Lourdes Gelada, Josep M. Santiago, Txell Pla, Imma Oliveras, Encarna Jiménez, Desiree Arasa, Jordi Estefanell (ERC),  Jordi Costa (CiU) i Roger Casero (CP). 
La participació en aquestes eleccions ha estat del 58'97% ( 2.218) i l'abstenció 1.543 (41'03%).
ERC ha aconseguit 1.547 ( 70'45 % ), CiU 295  (13'43%) i CP 294 (13'39%) en blanc 60 (2,73%) i nuls 22 (0,99%).
Segons la valoració que en fa el cap de llista de CiU, Jordi Costa, han incrementat els vots i han passat a ser la segona força. Per Costa "s'ha apostat per la mateixa línia" i com ja van anunciar durant la campanya, "estàvem disposats a governar o a estar a l'oposició, com aquests darrers quatre anys" ha assegurat Costa.
El cap de llista de Candidatura de Progrés, Roger Casero, fa una valoració positiva dels resultats,  tot i que haver baixat la participació. Segons Casero, "estan satisfets, perquè mantenen el percentatge de vot i mantenen el regidor, tot i que els hagues agradat,  poder sumar més". Casero s'ha compromés com deia en el seu programa "a seguir treballant els propers quatre anys per Sarrià de Ter, novament des de l'oposició, fent una oposició constructiva".