10 de juny 2015

El Girona identifica l'autor del llançament de l'ampolla al linier i demana que s'entregui voluntàriament

Ràdio Sarrià.
El F.C. Girona ja disposa de les imatges de les càmeres de seguretat que mostren la persona que va llançar una ampolla d'aigua al linier en el partit de diumenge contra el Lugo.
El club  va emetre un comunicat en el qual anuncia que les imatges de les càmeres mostren el presumpte agressor i insta a aquesta persona a entregar-se de forma voluntària a fi d'evitar la difusió de la seva fotografia i evitar els danys que li pugui causar l'emissió pública de la seva imatge.
El Girona va aprofitar el comunicat, per agraïr als aficionats que s'han posat en contacte amb el club per oferir pistes sobre l'autor dels fets. 
El club també ha expressat la seva "absoluta indignació pels fets ocorreguts" i rebutja "actituds que no tenen res a veure amb la trajectòria exemplar de la nostra afició, i que afecten greument la imatge del club".
El comitè de competició decidirà si tanca Montilivi i quina és la multa que l'imposa al club pel cop d'ampolla que va rebre l'arbitre assistent durant el partit de diumenge entre el Girona i el Lugo.