8 de juny 2015

El Lugo li empata el partit al Girona i es queda sense ascens directe

Ràdio Sarrià.
El Lugo empata al Girona en el temps afegit (1-1) i frustra l'ascens directe del Girona a Primera Divisió . Tot i que el Girona encara pot pujar,  si supera dijous al Saragossa i després el Valladolid o Las Palmas.
Els 9.000 aficionat que omplien Montilivi van marxar molt frustrats,  en veure el gran partit dels jugadors del Girona i que als minuts finals,  el Lugo va marcar. Una altra drama va ser quan el Girona podia arreglar el marcador i fer realitat el seu somni, quan li van anul·lar per fora de joc un gol a Lejeune, que hagues fet possible l'ascens. Una ampolla d'aigua va tocar a l'assistent quan es va anul·lar el gol, es va suspendre el partit per uns minuts i es va rependre per jugar 40 segons.
El Lugo va haver d'esperar dues hores per abandonar l'estadi de Montilivi.