12 de juny 2015

Joan Colomo, Eduard Gener, Eric Vinaixa, Fernando Pose, Cia Silosenomecuelgo i Mag Pota actuaran a l'Emergent de Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
Joan Colomo actuarà a l'Emergent de Sarrià de Ter

Pau Marquès, director artístic del festival
El Festival Emergent, festival d'arts escèniques del Gironès ha presentat aquest migdia la programació de la 11a edició, que se celebrarà del 2 al 18 de juliol a nou municipis del Gironès, amb més de 50 espectacles: música, màgia, teatre, dansa, poesia, humor.
L'Emergent portarà a Sarrià de Ter el dia 9 de juliol les actuacions de : Joan Colomo (música), Eric Vinaixa (música), Eduard Gener (música), Mag Pota (màgia), la Cia Silosenomecuelgo (trapezi), Fernando Pose (malabars) David Julià (foto-sketch) i es celebrarà a les 21h, al Parc del Centre Cívic La Cooperativa.
El festival està coordinat pel Consell Comarcal del Gironès  i el seu director artístic és en Pau Marquès. En aquesta 11a edició compta amb la participació de nou municipis: Celrà (2 juliol), Quart (3 juliol), Sant Gregori (4 juliol) , Sarrià de Ter (9 juliol) , Cervià de Ter ( 10 juliol) , Madremanya (11 juliol), Vilablareix (16 juliol) , Fornells de la Selva (17 juliol) i Llagostera (18 juliol). 
El preu de les entrades pel festival són: entrada general 10€ , entrada anticipada a l'ajuntament (fins al dia abans) 7€ abonament 3 dies 20€, abonament tots els dies 40€, menors de 12 anys gratuït.