13 de juny 2015

Roger Torrent ja torna a ser alcalde de Sarrià de Ter després de la seva investidura

Ràdio Sarrià.

                                               Fotos: Ràdio Sarrià
Roger Torrent (ERC) torna a ser alcalde de Sarrià de Ter, per tercer cop consecutiu i per darrer cop, després de la seva investidura aquest migdia en el ple de constitució del nou ajuntament que s'ha celebrat a la Sala de Plens del consistori sarrianenc.
Un regidor d'ERC, Josep Maria Santiago no ha pogut assistir al ple i Torrent ha estat elegit amb vuit vots dels 9 regidors d'esquerra i dos vots en blanc, dels regidors de l'oposició.
Tots els regidors d'ERC han promès el càrrec per imperatiu legal i han fet ús de la fórmula de l'AMI " per expressió democràtica de la voluntat ciutadana anuncio que resto a disposició del nou Parlament, del president i del Govern de la Generalitat de Catalunya que sorgeixin de les eleccions del 27 de setembre del 2015 per exercir l'autodeterminació del nostre poble i proclamar juntament amb totes les nostres intitucions l'estat català, lliure i sobirà". Roger Casero, regidor de CP ha promès el càrrec,  i el regidor de CiU, Jordi Costa ha promès i s'ha acollit al igual que erc a la formúla de l'Associació de Municipis de Catalunya.
Roger Torrent en el seu discurs de presa de possessió,  ha assegurat que tot i la majoria absoluta dels resultats electorals, "buscarà l'acord, el diàleg i el consens amb tots els grups i els 11 regidors", Torrent també ha afirmat que "escoltaran a tothom", que serà un "govern amic", Torren ha mantingut que buscaran l'acord i la comunicació amb la ciutadania, que "volen ser un govern amic", segons Torrent "el despatx d'alcaldia és al carrer, a tots els racons de Sarrià de Ter, i seran punts de confluència, espais de debat i diàleg" ha afirmat Torrent.
Segons l'alcalde els tres grans eixos del seu programa electoral: la promoció econòmica, els serveis a les persones i un govern obert i transparent seran les seves obsessions.