30 de juny 2015

Un home pateix una intoxicació per fum en l'incendi del seu vehicle a Blanes

                                                            Foto: Ajuntament de Blanes
Ràdio Sarrià.  
Vuit dotacions de diferents cossos d'emergències van intervenir ahir a la tarda en l'incendi d'un vehicle a Blanes. El conductor, un veí de Lloret de 44 anys, va ser evacuat en ambulància per atendre’l d’un principi d’intoxicació pel fum inhalat, així com per un atac d’ansietat. Els fets van tenir lloc quan el conductor d’un turisme –un Peugeot 307 de color gris- va estacionar el seu cotxe sense aturar el motor davant d’un estanc al Carrer Sebastià Llorens, a l’alçada de l’Ambulatori de Mas Enlaire. Després de fer una compra ràpida en l’establiment, va tornar a entrar al seu vehicle, sense adonar-se que a la part de sota del cotxe ja hi havia flames. El conductor del vehicle s’hi va quedar atrapat durant uns minuts. Uns vianants van avisar l’home que s’estava calant foc al seu vehicle.El fet van tenir lloc al barri de Mas Enlaire de Blanes. La trucada d’un veí al 112, així com de nombrosos veïns van alertar la Policia Local i Protecció Civil de Blanes quan eren les 14’48h. 
Els responsables de l’estanc van començar a apagar el foc amb els extintors que hi havia a l’establiment. Durant uns minuts, el conductor del vehicle va quedar atrapat al seu interior sense poder-ne sortir ja que, tal i com va relatar als agents de la Policia Local tenia les portes bloquejades i no podia obrir-les.
Quan finalment va poguer sortir una ambulància del SEM el va evacuar a l’Hospital Comarcal de Blanes, ja que presentava símptomes de patir una intoxicació pel fum. 
Els Bombers de la Generalitat es vam  encarregar d’apagar el foc  que va quedar totalment carbonitzat.
Respecte les causes que van originar el foc encara estan per determinar, la primera hipòtesi en què es treballava és que el vehicle va patir algun tipus d’avaria mecànica.