3 de juny 2015

Visita a la Biblioteca Carles Rahola de Girona amb el Club de Lectura per Adults de la Biblioteca Emília Xargay

Ràdio Sarrià.
Biblioteca Pública de Girona Carles RaholaLa Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter i el Club de Lectura per Adults han programat una visita a la nova biblioteca pública Carles Rahola de Girona.
La Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola es troba al carrer Emili Grahit, es va inaugurar el 23 de desembre de 2014 i té una superfície de 7.121m2, és a dir, multiplica per 7 la superfície que ocupava l’anterior biblioteca ubicada a la Casa de Cultura i es converteix, així, en la biblioteca pública més gran de Catalunya. Aquesta biblioteca és de titularitat estatal i gestionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Ha estat dissenyada pels arquitectes Mario Corea, Luis Morán i Sebastián Guerrico. La nova biblioteca està especialitzada en publicacions de les comarques gironines, amb un fons bibliogràfic que consta de 290.505 documents.
La visita que ha programat la Biblioteca Emília Xargay és una activitat gratuïta i oberta a tothom però les places són limitades, cal inscripció prèvia a la a Biblioteca.