21 de jul. 2015

Aquest dimecres nova sessió de cinema a la fresca a la Placeta de la Font amb "El Efecto Mariposa"

Ràdio Sarrià. 
Aquest dimecres a la Placeta de la Font es podrà veure " El efecto mariposa" en la segona sessió de cinema a la fresca que organitzen els veïns i Sarriart. Una pel·lícula escrita i dirigida per l'Eric Bress en col·laboració amb el J.Mackye Gruber. Estrenada el 2004 i protagonitzada per l'Ashton Kutcher, en el paper principal, i l'Amy Smart. El títol és una referència a l'anomenat efecte papallona, basat en el fet que qualsevol tipus de petita variació pot acabar generant un efecte considerablement gran.
L'Evan Treborn (l'Ashton Kutcher) pateix pèrdues curtes en la seva noció del temps des que era petit. Amb una infància marcada per esdeveniments desagradables que van quedar apuntats en un diari per recomanació d'un psiquiatre, en la seva etapa universitària l'Evan recupera aquests records i descobreix que ha trencat la vida de la gent que més estimava.
Enamorat de la seva amiga, la Kayleigh (l'Amy Smart), l'Evan decideix viatjar al seu passat en la seva ment d'adult per arreglar els seus errors i millorar el present de tots. Però l'efecte papallona té les seves conseqüències.