23 de jul. 2015

La Costa Brava Radical Trail neix unint l'experiència i la il·lusió d'exparticipants en l'organització de l'antiga Costa Brava Xtrem Running

Ràdio Sarrià.
Amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, la Costa Brava Radical Trail (www.costabravaradicaltrail.com) neix unint l’experiència i la il·lusió d’exparticipants en l’organització de l’antiga Costa Brava Xtrem Running. I ens marquem com a principal objectiu desenvolupar una gran cursa de muntanya en un entorn privilegiat com és la Costa Brava i, en concret, el recuperat Camí de Ronda. En les dates del 12 i el 13 setembre, la Costa Brava Radical Trail recorrerà el nostre litoral, amb l’ambició de ser un referent en el calendari per aquells esportistes que fusionen esport, natura, turisme i salut i que busquen, a més, descobrir paratges espectaculars com els que ofereix aquesta zona de Girona. D’aquesta manera, hem volgut articular l’esdeveniment perquè qualsevol corredor pugui trobar la seva modalitat d’acord amb el diversos nivells d’exigència o de voluntat d'esforç amb què s’hi presentin. Hem organitzat la carrera en tres distàncies diferents, amb sortides als pobles de Cadaqués (Radical 160 km), Tamariu (Endurance 80 km) i Tossa de Mar (Rush 25 km), i un mateix punt d’arribada, la localitat de Blanes, primer poble de la Costa Brava en sentit nord.
Paral·lelament, oferim sis modalitats diferents segons les distàncies:
Individual, twins (per parelles) o en equips de 6 amb 4 corredors en actiu durant la carrera, en la distància Radical (160 km)
Individual o twins (per parelles) en la distància Endurance (80 km)
Individual en la distància Rush (25 km)
Tenim la sort de comptar amb la indispensable col·laboració dels 20 municipis i els seus respectius ajuntaments. A banda dels punts d’inici i arribada esmentats Cadaqués, Tamariu, Tossa de Mar i Blanes, considerem igualment importants aquelles localitats on el recorregut té un punt d'avituallament, com són Roses, Sant Martí d’Empúries, l’Estartit, Begur, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar i, imprescindibles per la seva bellesa i per ser de pas obligatori, Empuriabrava, l’Escala, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí, Pals, Llafranc, Calella de Palafrugell, Sant Antoni de Calonge i Platja d’Aro. Destaquem, així mateix, el suport d’empreses privades d'àmbit esportiu com: Mediaset esports RRSS, MotropressIberica (Runners, Oxigen, Sportlife, TrailRun), Hoko, Etixx, Barrabes, Moritz, Inov8, Rudy Project, Mebaline, Calcasport, Travel Triathlon, Fisioactive i la Universitat de Girona, que se sumen al projecte unint les seves marques al servei de la Costa Brava Radical Trail. Totes aquestes empreses coincideixen a ressaltar l’alta qualitat del recorregut i de l’organització de l’esdeveniment, de manera que aquesta qualitat resulta parella a la dels paratges que se travessaran i a la del material i el servei que subministraran les empreses col·laboradores.
La Costa Brava Radical Trail... és més que una cursa!!!