16 de jul. 2015

La regidora de Sarrià de Ter i 2a Tinent d'Alcalde, Lourdes Gelada Consellera Comarcal

                                                                 Foto: Federació ERC Girona
Ràdio Sarrià.
La regidora d'ERC i segona Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Lourdes Gelada és una dels nou consellers al Consell Comarcal del Gironès.
Els nou consellers del Consell Comarcal del Gironès són: Maria Mercè Roca, regidora de l’Ajuntament de Girona; Antoni Vidal, regidor de l’Ajuntament de Salt; Francesc Triola, regidor de l’Ajuntament de Fornells de la Selva; Meritxell Rabionet, regidora de l’Ajuntament de Cassà de la Selva; Ma. Àngels Vilà, regidora de l’Ajuntament de Sant Martí Vell; Marc Puigtió, regidor de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis; Albert Peracaula, regidor de l’Ajuntament de Madremanya; Lourdes Gelada, regidora de l’Ajuntament de Sarrià de Ter i
Xavier Vinyoles, regidor de l’Ajuntament de Bescanó.
Pel que fa al president del Consell Comarcal del Gironès, continuarà l'alcalde de Sant Martí de Llémena, Jaume Busquets que repeteix com a president ara però amb el pacte entre CiU i ERC. L'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, serà el portaveu d'ERC, Dani Cornellà serà el portaveu de la CUP, Iolanda Pineda la portaveu del PSC, Jean Castell portaveu de Ciutadans, Wilder Palacio, portaveu d'ICV i Concepció Veray, portaveu del PP.
Ahir a la tarda es va celebrar el ple de constitució del Consell Comarcal.