22 de jul. 2015

L'incendi de Girona crema 36 hectàrees de vegetació i afecta a 7 habitatges

Ràdio Sarrià.
L'incendi que es va declarar ahir a la tarda a Girona va cremar 36 hectàrees de vegetació forestal i va afectar 7 habitatges, dos d'ells han resultat molt afectats. Unes 150 persones dels barris de Torre Gironella, Torre Alfons XII i Sant Daniel van ser evacuades i se'ls va allotjar al Pavelló de Vila Roja i en una sala de l'Hotel AC Palau de Bellavista, L'IES Vicens Vives i a l'Escola Annexa. La resta de veïns de la zona van ser confinats.
Un veí va resultar afectat pel fum i un bomber va haver de ser atès per un cop de calor.
Hi van treballar 52 dotacions dels bombers terrestes i 15 d'aèries i els efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal de la zona, Agents rurals , patrulles dels Mossos i policia municipal de Girona.
L'incendi forestal està controlat i la pluja d'aquesta matinada ha ajudat a tenir controlat l'incendi que estava apagat però que encara hi havia zones calentes (que fumejaven).
Un cigarret mal apagat podria ser la causa de l'incendi, que es va declarar ahir cap a les quatre de la tarda al carrer Hortènsia de Girona, en el camí que passa pel darrere del cementiri de Girona.