10 de jul. 2015

Nit d'Emergent a Sarrià de Ter


Joan Colomo
Ràdio Sarrià.
El Festival Emergent ha portat aquest dijous a la nit al parc de la Cooperativa la música d'autor i soul d'Eduard Gener. Els malabars de Fernando Pose,   amb pilotes de rebot. El músic ebrenc, Èric Vinaixa va oferir un concert íntim i acústic, passant pel soul, pop, blues i rock on va repassar alguns temes dels seus discos a les més de dues-centes persones van assistir ahir a aquest festival.
La Cia. Silosenomecuelgo  va oferir un espectacle de Trapezi "ATR3S". amb el seu espectacle de circ i teatre d’humor,  combinant tècniques aèries, acrobàcia de terra, corda, perxa xinesa i trapezi doble. 
El Mag Pota (màgia) va fer que el públic fos el protagonista del seu espectacle i va crear un ambient màgic i d'il·lusió.
I la darrera actuació d'aquest festival d'arts escèniques a l'aire lliure i la més esperada de la nit, la del músic i cantautor,  Joan Colomo i per acabar la gran nit a la fresca el foto-sketch que ens té acostumat en David Julià un fotògraf freelance que va capta les imatges més insòlites del festival, de l'escenari i del públic assistent.
El regidor de cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell ha fet una valoració positiva del festival Emergent i dels artistes que hi van participar.