16 d’ag. 2015

Adrià Puntí i la seva Band Bang Bang obren els concerts al Fòrum Romà d'Empúries

                Fotos: Ràdio Sarrià



Ràdio Sarrià.
La inauguració aquest divendres a la nit, per part de l'Adrià Puntí dels concerts al Fòrum Romà de les Ruïnes d'Empúries estava condemnada pels déus, però el Déu Puntí va guanyar la batalla,  la pluja va fer acte de presència sí,  però es va aturar i Puntí s'enfilava dalt l'escenari amb la seva genial Banda Bang Bang ( Lluís Costa, Pere Martínez i Dani Pujol)  i es posava el públic a la butxaca. 
Un puntí, showman, que amb llargs interludis musicals, va ressonar amb força al magnífic paratge natural de les Ruïnes d' Empúries, la nit es presentava llarga com ell mateix va dir, i amb un Ave Cèsar! contundent que va deixar anar...
El mestre Puntí es va posar el públic a la butxaca, amb  nous temes com ara La clau de girar el taller o Benvinguts al desastre, varen sonar entre els hits d'Ull per ull, Sota una col, o el seu famós que Bunbury va versionar i va fer saltar al mercat internacional, per acabar tots eixelebrats amb La Catixmba i els Rostolls d'Angelina. el polifacètic Adrià Puntí tancava així la seva gira "Incompletament Puntí". 
D'altra banda el grup nord-americà Calexico, va presentar el seu darrer treball "Edge on The Sun" i la cantant Núria Graham va presentar el seu primer disc "Bird Eyes".
El proper cap de setmana hi haurà les actuacions de Andrea Motis & Joan Chamorro i el músic Ferran Palau que presentarà el seu segon treball, el dia 22 d'agost i els concerts de Txarango i Germà Negre el dia 23 d'agost amb les entrades exhaurides.