26 d’ag. 2015

El Teatre de Bescanó ha programat 23 espectacles per a la nova temporada

Ràdio Sarrià.
El Teatre de Bescanó ha programat per aquesta nova temporada 23 espectacles, per a tots els públics. A la darrera campanya de promoció Qui no corre...vola! es van exhaurir les 1.500 entrades dels 15 espectacles a preus reduïts amb descomptes fins al 50 % que es van posar a la venda. 
El proper 3 d'octubre s'inaugurarà la nova temporada del Teatre de Bescanó amb l'espectacle de Joan Pera Fer riure és un art amb el que celebra els 50 anys de professió revelant els seus recursos còmics i desmuntant, de passada, alguns tòpics sobre l'ofici.
Durant aquesta nova temporada es podrà veure un espectacle amb taquilla inversa,  La retrobada del dia  9 d'octubre, en què l'espectador decideix, un cop vista l'obra, el preu que paga. L'efecte, de Lucy Prebble, dirigida per Carol López (10 d'octubre); el monòleg de Ferran Joanmiquel interpretat per Jordi Subirà a La Crida (16 d'octubre); l'Idiota, de Jordi Casanovas, amb Anna Sahun i Ramon Madaula (7 de novembre), i L'alè de la vida, de David Hare, una obra en clau de comèdia dramàtica de gran èxit que enfronta en un duel interpretatiu Mercè Aránega i Anna Güell per l'amor de l'home que han compartir durant anys (20 de novembre).
 Dominus Corruptus de Nando Massaneda (17 d'octubre), iTime, el nou muntatge de l'humorista Peyu (13 de novembre), i la proposta de clown Rhum (14 de novembre), procedent del festival Temporada Alta. Pel que fa a la música el Teatre de Bescanó ha programat pel dia 27 de novembre, de Guerra, una producció delirant i sense concessions en què comparteixen escenari, enmig d'un impactant desplegament multimèdia, Albert Pla, Fermín Muguruza i Refree.
Hotel Cochambre (11 d'octubre) amb el seu festiu Hotel, dulce hotel, Miquel Abras (21 de novembre), Tomeu Penya (29 de novembre), Gossos (6 de desembre) i Macedònia (27 de desembre), a més de l'espectacle de teatre concert per a tots els públics Concerto a tempo d'umore (12 de desembre).
El Teatre de Bescanó també ha programat l'espectacle Pinocchio (4 d'octubre), el concert per a nadons Pintamúsica (18 d'octubre), El carreró de les bruixes de Toni Albà (8 de novembre), les cançons de Dàmaris Gelabert (22 de novembre), L'endrapasomnis (13 de desembre) o el Conte de Nadal de Dickens (el 25 desembre i el 6 de novembre) el BCN City Ballet, una companyia formada pels guanyadors del concurs de dansa Ciutat de Barcelona.