11 d’ag. 2015

L'Ajuntament de Sarrià recull més de 150 currículums per a la nova fàbrica Paperera de Sarrià

Ràdio Sarrià.
La nova fàbrica Paperera de Sarrià, necessitarà cobrir en els propers mesos diferents llocs de treball, pel que ha demanat a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, que li faciliti els curriculums de les persones que reuneixin el perfil professional que s'adapti a les necessitats descrites per l'empresa, la qual valorarà especialment l'experiència laboral en empreses del sector paperer. El departament de Recursos Humans Hinojosa, serà el responsable del procés de selecció definitiu, així com de la presa de decisions en quan a la contractació segons l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Els curriculums es podran fer arribar a l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sarrià de Ter a través del mail adl@sarriadeter.cat, o bé en mà a les oficines municipals.
L'Ajuntament ja ha recollit més de 150 currículums la gran majoria són d'extreballadors de Torraspapel que va tancar l'octubre passat,  Manter que es va traslladar a Sant Gregori o Aconda de Celrà que també va tancar les seves portes.
A finals d'aquest mes de juliol Hinojosa va comprar la planta de Torraspapel a Sarrià de Ter i va anunciar una inversió de 25 milions d'euros i la creació de 40  llocs de treball.