15 de gen. 2009

El fotògraf Martí Artalejo exposa a Sarrià de Ter

(Ajuntament de Sarrià de Ter/Ràdio Sarrià) El passat dimarts dia 13 de gener, a les 19:30 h, es va inaugurar al Centre Cívic La Cooperativa l’exposició “Varanasi” del fotògraf Martí Artalejo.
L’àrea de Cultura, en la seva línia de promoció cultural, ha portat a Sarrià de Ter aquesta exposició, que recull el treball efectuat per aquest fotògraf freelance en el transcurs del seu viatge a l’India l’any 2005. El viatge nascut de la invitació feta pel govern indi a diverses organitzacions internacionals, va convocar diferents fotògrafs, entre ells Martí Artalejo en representació de Catalunya, i el resultat d’aquesta estada es pot observar en la mostra “Varanasi”. Un univers focalitzat en el riu Ganges, a l’entorn del qual tot gira i on vida i mort es fusionen.
En el transcurs de la inauguració, Martí Artalejo va tenir oportunitat de comentar aspectes i anècdotes d’algunes de les fotografies. L’Alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, va subratllar durant la presentació la important tasca efectuada pels fotògrafs en la divulgació de fets, societats i realitats que, si no fos pel seu testimoni gràfic, en molts casos desconeixeríem.
L’exposició “Varanasi” es podrà visitar a la Sala Gran de La Cooperativa fins al 28 de febrer de 2009.