14 de gen. 2009

L'Ajuntament de Sarrià de Ter renegocia diferents contractes per estalviar -se 22.000 euros anuals

(Ajuntament/ Ràdio Sarrià) L’ajuntament de Sarrià de Ter renegocia diferents contractes per estalviar-se 22.000 euros anuals.
L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha renegociat diferents contractes amb proveïdors municipals de manera que permetran abaratir el cost d’aquests serveis i per tant, reduir despesa corrent. Es tracta dels serveis d’assegurances, telefonia i assessoria laboral. En conjunt, els contribuents sarrianencs s’estalviaran 22.000 euros anuals gràcies a la millora d’aquesta gestió.
Amb els nous acords no només es redueix la despesa sinó que a més s’incrementen, fins i tot, les cobertures. De fet, aquestes tres qüestions no s’havien renovat - i per tant, revisat- des de feia molt de temps i per això, l’ajuntament ha pogut millorar-ne la situació gràcies a noves negociacions amb les empreses proveïdores. Aquestes mesures entren dins el pla de l’Ajuntament que ha de permetre millorar la gestió quotidiana del consistori que ens permeti reduir costos i mantenir o millorar serveis. Donada la situació econòmica global i en particular de l’ajuntament, l’equip de govern sarrianenc s’ha proposat fermament alleugerir una despesa corrent molt carregada en els darrers anys. És a dir, s’ha compromès a pagar menys i tenir més.