11 de juny 2009

Detingut per estirar de la bossa de mà a una dona a Girona

(Ràdio Sarrià) Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial Gironès – Pla de l’Estany han detingut avui, a Girona, Abdelkrim E, de 24 anys, nacionalitat marroquina i veí d’Igualada, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
Mossos de la comissaria de Girona feien tasques de seguretat ciutadana per la població quan han observat com un noi s’apropava per darrere a una dona que caminava per la via pública i li estirava la bossa de mà. Malgrat que ha caigut a terra, la dona no ha deixat anar la bossa i l’home l’ha continuat estirant per tal d’emportar-se-la. En presenciar aquests fets, la dotació policial ha anat immediatament a auxiliar la dona i detenir el lladre. Aquest, davant la presència de la policia, ha deixat anar la bossa i ha marxat corrents, però, gràcies a la ràpida coordinació policial, diverses patrulles han tancat diferents carrers de Girona fins aconseguir localitzar l’home, amagat sota un cotxe.
Després d’identificar Abdelkrim E, els mossos l’han detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
El detingut, que té no antecedents, ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.