28 d’ag. 2009

El PSC proposa que el Coro i la biblioteca municipal de Sarrià de Ter romanguin oberts tot l'estiu

(Ràdio Sarrià) Pel PSC cal mantenir-los oberts per donar continuïtat al servei que presten als veïns i veïnes, alhora que els permeten fugir de la calor. Aquest estiu han estat tancats durant 15 dies. El grup municipal del PSC ha presentat una instància a l'Ajuntament de Sarrià de Ter proposant que els equipaments de l'Esplai de la Gent Gran El Coro i la bibloteca Municipal Emília Xargay romanguin oberts tot l'estiu a partir de l'any vinent, després que ambdós equipaments hagin estat tancats quinze dies durant el mes d'agost.
Pel regidor i portaveu del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter, Roger Casero “El Coro i la biblioteca han de seguir oferint durant tot l'estiu el servei que presten als veïns i veïnes, esdevenint durant les setmanes d'estiu, espais climatitzats on refugiar-se de la calor, especialment El Coro per a la gent gran”.
El PSC a més troba incongruent que en el cas d'El Coro el propi govern en recomanava el seu ús com a un dels consells per fugir de la calor i que no n'hagi pogut garantir el servei durant tots els dies d'estiu. En aquest sentit Casero diu que “entenem el malestar i les queixes dels veïns i veïnes, especialment la gent gran que cada tarda fa ús d'El Coro, que hi van a llegir el diari, a jugar a cartes o al dòmino”.
Pel que fa a la biblioteca el PSC considera que cal prioritzar la seva funció de servei públic i que per tant cal mantenir-la oberta també durant tot l'estiu. Casero recorda que “durant l'anterior mandat, amb el govern del PSC, la biblioteca es mantenia oberta durant tot l'estiu, però amb l'entrada del nou govern es manté tancada durant dues setmanes a l'estiu” i afegeix que “no em sé imaginar la nova biblioteca de Sarrià de Ter, actualment en construcció, tancant durant els mesos d'estiu”.
Pel PSC de Sarrià de Ter si aquests equipaments han estat tancats durant quinze dies a l'estiu ha estat per una manca de visió de servei públic d'El Coro i la biblioteca municipal de l'actual govern.

D'altra banda El regidor de Cultura i Serveis Socials de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Sergi Torrentà no ha volgut fer declaracions sobre aquest tema.