28 d’ag. 2009

L'Ajuntament de Sarrià de Ter renova el conveni amb la Fundació JONCS

(Ràdio Sarrià) L’any passat, l’Ajuntament de Sarrià de Ter va signar un acord de col·laboració amb la Fundació Els Joncs. Fruit d’aquest conveni la Fundació Els Joncs ha posat a disposició de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, durant aquest any, un grup de sis persones del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI), amb l’acompanyament d’un professional de la Fundació. Aquest grup de treball s’ha encarregat de mantenir nets diferents espais del municipi com ara places, jardins, i zones esportives entre d’altres.
Aquest conveni tenia com a objectiu treballar per a facilitar la teràpia ocupacional dels usuaris del grup del Serveis Ocupacional d’Inserció del Centre els Joncs, com a pas previ a la seva entrada al Centre Especial de Treball de la Fundació, entenent que aquesta teràpia ocupacional forma part del seu procés d’intervenció socioeducativa per a garantir, en la mesura del possible, que aquestes persones assoleixin un major grau d’autonomia i qualitat de vida.
Transcorregut aquest temps, la valoració del servei (per part de les regidories de serveis públics i serveis socials i la mateixa Fundació) ha estat molt positiva, aconseguint el doble objectiu que es va marcar inicialment i per això que s’ha renovat el conveni per un any més incorporant, les noves zones del municipi que ja formen part dels espais verds municipals.