11 de des. 2009

El PSC de Sarrià de Ter no considera que sigui prioritari per Sarrià el Centre d'Atenció al Visitant com el Centre Cultural previst

(Ràdio Sarrià) El PSC de Sarrià de Ter considera que amb l’espai que ha ofert Sarrià al Consell Comarcal del Gironès per al projecte del Centre de Visitants, al costat de la nova biblioteca municipal, Sarrià de Ter perd una sala d’exposicions, el futur museu i l’arxiu històric per a un projecte que només volien Campllong, Celrà, Bescanó i Sarrià de Ter segons ha dit el portaveu del PSC de Sarrià de Ter i conseller comarcal del Gironès, Roger Casero. El PSC no té clar que sigui més prioritari per Sarrià que el Centre Cultural que estava previst al costat de la nova biblioteca municipal. De moment el PSC no valora el propi projecte del Centre d'atenció al visitant però lamenta que l'equip de govern no n'hagi informat del projecte a entitats i veïns del municipi i que es regalin al Consell Comarcal 1.200 m2 per aquest servei d'àmbit comarcal lligat a turisme.
El Centre d'Atenció als visitants té un cost de 900.000 euros i està subvencionat per el FEDER i el Consell Comarcal del Gironès, l'Ajuntament de Sarrià hi aporta l'espai.