18 de gen. 2010

Aquest dimecres presentació de la Plataforma Sarrià de Ter decideix al Coro de Sarrià de Ter

(Ràdio Sarrià) La comissió cívica Sarrià de Ter Decideix farà la seva presentació pública aquest proper dimecres 20 de gener a partir de les vuit del vespre a el Coro de Sarrià de Ter. En l'acte participarà l’escriptor Josep Maria Fonalleras i servirà per explicar la consulta ciutadana que es durà a terme a Sarrià de Ter el 25 d'abril. La presentació, en la qual també hi assistiran els portaveus de Girona i Salt, arriba després que Sarrià de Ter fos un dels primers ajuntaments en aprovar la moció de suport als referèndums i de sumar-se a Girona i Salt per a fer la consulta el 25 d’abril.
La comissió cívica de Sarrià de Ter, encapçalada pel portaveu Marc Marquès, ha estat treballant dur durant l’últim mes per tal d’informar a les entitats del poble i a persones individuals sobre l’objectiu de la consulta i fomentar les adhesions a la plataforma i la seva màxima participació.
La Comissió és un grup de ciutadans i ciutadanes que s’han organitzat per tal de dur a terme la consulta i de moment ja tenen adherides algunes de les entitats del poble. L’objectiu fonamental de la comissió de Sarrià de Ter és el de màxima participació en la consulta i conèixer l’opinió real sobre si volem o no la independència per Catalunya.