6 d’abr. 2010

Tastets d'esports diumenge de 9 a 14 hores organitzat per l'Àrea d'esports de l'Ajuntament de Sarrià de Ter i l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis


(Ràdio Sarrià) El proper diumenge de 9 a 14 del mati "3a edició de Tastets d'esports" als municipis de Sarrià i de Sant Julià a les instal·acions esportives de la Rasa i al pavelló municipal de Sant Julià- L'objectiu d'aquesta nova edició és impulsar la pràctica esportiva de les activitats que es poden realitzar al nostre municipi. Impulsar i promocionar les activitats que ofereixen les entitats esportives. Donar la possibilitat de practicar diferents esports tant d'equip com individuals. Passar un matí entretingut amb l'esport com a fil conductor. Fomentar l'esport en la seva vessant més participa abans que la competitiva.
Com funciona? Es crearan equips de 5 participants que jugaran a bàsquet, futbol sala, futbol, flag fotball i handbol entre ells agrupats per edats. Els horaris dels diferents partits es repartiran el mateix diumenge. En els descansos entre partit i partit, podran practicar altres esports individuals com tenis taula, quads, pista americana o divertir-se amb el rocòdrom inflable. També hi haurà exhibicions de patinatge i gimnàstica.
On m'haig d'inscriure?:
A l'escola CEIP Santa Fe, al CEIP Montserrat al IES Narcís Xifra, als Clubs esportius o a l'Ajuntament de Sarrià (tel: 972 170211 ) o bé a l' Ajuntament de Sant Julià de Ramis (tel: 972170909)
Podré participar si no he pogut fer equip? El mateix diumenge, s'intentarà agrupar aquells nois i noies que hagin quedat sense equip. Cal recordar que s'ha de portar el número de la targeta sanitària i el DNI., a més, hi haurà la possibilitat de practicar esports a nivell individual.
Haig de portar alguna cosa? Roba i calçat esportiu. Ganes de passar-ho bé.
No he practicat mai cap d'aquests esports. Pot ser un problema?. A cada esport hi haurà encarregats de les diferents entitats esportives i federacions que organitzaran els equips i els donaran les explicacions necessàries als participants.
Organitzen els Ajuntaments de Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis i les entitats esportives del municipi.


Ricard Ferrés, regidor esports Ajuntament Sant Julià de Ramis