7 d’abr. 2010

Víctima mortal d'un treballador de 43 anys a Figueres en les obres de la nova presó de Figueres

(Ràdio Sarrià) : L'accident mortal ha tingut lloca a les 8'42 hore, a la zona d'obres del centre penitenciari en construcció de Figueres (Alt Empordà)
Agents de la Policia de la Generalitat dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de l'Alt Empordà (Figueres) han rebut avui avís d'un possible accident laboral en la zona d'obres de la presó en construcció de Figueres. En arribar al lloc dels fets, els mossos han confirmat que un home, que estava treballant a peu de l'obra, havia patit un accident amb una màquina excavadora que maniobrava per la zona. Fetes les gestions pertinents, s'ha fet l'aixecament del cadàver. En l'actuació també han intervingut serveis sanitaris i 3 dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Segons el Departament de Justícia, els fets han tingut lloc al voltant de tres quarts de nou quan en el transcurs d'una maniobra quan el treballador, de l'empresa 'Concessionària de la presó de Figueres S.A.U., ha quedat atrapat entre el mur i una excavadora que estava fent una rasa. la víctima mortal és Mohamed Z., de 43 anys i veí de Figueres. L'home estava treballant a peu d'obra quan ha quedat atrapat entre una màquina excavadora i un mur.