16 d’ag. 2010

Pulpopop guanya el segon premi de la 32 edició del Concurs de Salitja

(Ràdio Sarrià) El segon premi, anomenat Poble de Salitja va ser per a Pulpopop, amb la cançó Vull voler volar. La cantant Rusó Sala és la guanyadora de la 32a edició del Concurs de la Cançó de Salitja. Sala va guanyar el primer premi, atorgat per l'Ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai, amb la cançó La meva terra. El tercer premi, que rep el nom de Frutiex S.A., va anar destinar a Estúpid Erikah, que va actuar amb la cançó Tres acords per la balada de Joan Matraca.
Per la seva banda, el premi popular va ser per al conegut cantautor Cesk Freixas i per a Sílvia Montells amb la cançó Mudança. Aquest premi popular el va atorgar la Comissió de Festes.
Els catorze temes que es van poder escoltar durant la tarda del dissabte van ser: Mudança, de Cesk Freixas i Sílvia Montells; Res no és mesquí de Sam Destral; El Nostre Conte, de theRow; La meva terra, de Rusó Sala; Girona m'enamora de Lakaste; Escolta'm de Vertfosc; Com sempre fem, de Cabaret Misêria; Mentre dorm el meu cor, de Jorcx; El Temps, de Tan De Bo; Floquets de neu de Laforet; Vull Voler Volar, de Pulpopop; Dona'm un minut, de Marge d'Error; Tres acords per la balada de Joan Matraca de Estúpida Erikah i, per últim Potser de Rocksord.