8 d’oct. 2010

La cafeteria del Coro s'omple en la primera actuació de LES NITS DEL CORO que organitza l'Ajuntament de Sarrià i l'Associació gironina de Teatre

<>

L'actriu Mireia Peña




Sergi Torrentà 2n Tinent Alcalde de Cultura
Angeles, representant de Associació Gironina de Teatre

L'Alcalde de Sarrià , Roger Torrent
Pere Hosta



(Ràdio Sarrià) Més de 120 persones van assistir a la primera de les actuacions previstes ahir a les 10 de la nit dins el cicle de cafè-teatre de Sarrià de Ter, amb Postal I Qual amb en Pere Hosta i el músic Domènec Boigues i la actuació especial de l'actriu Mireia Peña com a presentadora i animadora de l'espectacle.
El Coro de Sarrià de Ter es va quedar petit ahir dijous per acollir el nombrós públic assistent a l’estrena del cicle de cafè-teatre “Les Nits del Coro”.

L’entorn modernista de la cafeteria del Coro es va transformar en un teatre, íntim i acollidor, per retre una càlida rebuda a un Pere Hosta que, convertit en un carter d’aquells de tota la vida, va fer participar a un públic que li seguia el joc en tot moment. Domènec Boïgues va ser l’encarregat d’acompanyar l’actor amb la seva música.
L’actriu Mireia Peña, una divertidíssima mestra de cerimònies, va arrencar el riure de tothom en la seva original presentació de la nova proposta teatral. Els organitzadors del cicle, l’Ajuntament de Sarrià de Ter, en les persones de Sergi Torrentà, Regidor de Cultura, i Roger Torrent Alcalde del municipi, van ser els encarregats d’inaugurar “Les Nits del Coro”, juntament amb Angeles Garcia, representant de l’Associació Gironina de Teatre.
La propera actuació de  “Les Nits del Coro” és el dijous 21 d’octubre a les 22 h, amb “Quatre contes i un gat”, amb Quim Noguera i la cia. Vadecontes"