17 de des. 2010

Un Match D'Improvisació entre dos equips d'actors i actrius a Les Nits del Coro, tanca aquest trimestre de programació fins el proper 13 de gener

El 2n Tinent d'Alcalde de Cultura, Sergi Torrentà
Marc Siurana conductor del Match








(Ràdio Sarrià) Els actors i les actrius participants ahir al vespre en aquest Matx D’Improvisació  format per dos grups d'actors i actrius eren Thangi Rey, Silvia Cadanet, Mireia Peña, Sara Ruiz, Quim Noguera, Anna Casals... que van haver d'improvisar en pocs minuts sobre temes que se'ls plantejaven al moment i que havien escollit els assistents a l'espectacle a través d' un paperet que es podia escriure amb la proposta,  al comprar l'entrada per l'espectacle que haurien de representar els dos grups d'actors i actrius amb unes regles precises i el temps cronometrat.
D'altra banda la valoració d'aquest cicle de Cafè- Teatre , ha estat molt positiva per part del 2n Tinent d'Alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Sergi Torrentà.
Aquest cicle es va estrenar el passat 7 d'octubre i cada 15 dies s'ha oferit un espectacle i està organitzat per l`Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià i L'Associació Gironina de Teatre.