19 de gen. 2011

Aquest mati els consellers comarcals i els Alcaldes de la comarca del Gironès fan una visita de final d'obra al Centre de Visitants del Gironès

(Ràdio Sarrià) Aquest dimecres el Consell Comarcal del Gironès ha preparat la visita de final d'obra del Centre de Visitants del Gironès, exclusiva als Consellers Comarcals i als Alcaldes de la comarca del Gironès.
El Centre de Visitants del Gironès, ubicat a Sarrià de Ter, singularitza la combinació de serveis d’atenció al visitant amb una proposta de continguts de gran interès per fer viure al visitant i/o turista una experiència personal, per fer conèixer els municipis de la comarca i fer-los transmetre les sensacions del territori a la carta. L’objectiu del Centre de Visitants és esdevenir el recurs turístic d’acollida a la comarca a partir del qual es promourà la descoberta de la resta de municipis, per tant pretenem que sigui el primer recurs turístic que es visiti per facilitar la descoberta de tots els altres.
L’obra de construcció es troba en aquests moment en fase de finalització. La incorporació dels diferents serveis de l’equipament, entre els quals hi ha l’Oficina Comarcal de Turisme i el Centre d’Interpretació de la comarca, l'Espai de Gastronomia, l’Espai Botiga i les visites guiades, activitats i tallers, l’espai d’exposició temporal, està prevista durant els propers dos mesos, amb l'objectiu d'inaugurar durant la 2a quinzena de març. Allà també es translladarà la gestió comarcal dels serveis de Turisme.