17 de gen. 2011

El president del Sarrià revela que fa 4 mesos que no cobren d´Institut Balmes

(Ràdio Sarrià) Segons el Diari de Girona,  Josep Arroyo assegura que "ningú s'havia posat en contacte amb nosaltres abans de la visita del notari" i anuncia que avui mateix tenien previst començar a repartir als equips de base les noves camisetes amb el nom del patrocinador.
L'estira-i-arronsa entre la UE Sarrià i el patrocinador Institut Balmes segueix més obert que mai. Mentre l'empresa acusa el club d'incomplir el contracte perquè els equips de base no llueixen la marca a la samarreta, el club es defensa argumentant que "fins a mitjans d'octubre no vam saber quina samarreta hauríem de portar aquesta temporada, perquè encara no havíem decidit en assemblea si sumar-nos o no en el projecte del Girona FC", segons va explicar ahir mateix el president del Sarrià, Josep Maria Arroyo, a Diari de Girona.
Dissabte, en plena jornada esportiva al pavelló de la Unió Esportiva Sarrià, els directius de la firma gironina, Mercè Casals i Xavi Santos van enviar un notari a aixecar acta del partit que va disputar el sènior B del Sarrià per deixar constància que el logotip d'Institut Balmes no es llueix a totes les equipacions del club, tal com estava establert en el contracte. Precisament, Arroyo va aprofitar la visita inesperada del notari per fer-li saber que dilluns (avui) s'havien de repartir les noves equipacions -pagades pel club- que s'han estat fabricant aquests últims mesos un cop decidit que Institut Balmes seria l'únic patrocinador de l'entitat. El màxim responsable del Sarrià, Josep Maria Arroyo assegura que "fins ahir (dissabte) abans que vingués el notari, ningú s'havia posat en contacte amb nosaltres per avisar-nos que estàvem incomplint el contracte". Malgrat tot, Arroyo va més enllà i afegeix que "nosaltres erem conscients que no portàvem la publicitat a la samarreta, per la qual cosa tampoc hem reclamat mai els 4 mesos -i no dos com afirma la firma- que l'empresa té endarrerits amb el club". El directiu sarrianenc té la sensació que en "no voler entrar dins del projecte del Girona FC, Josep Delgado (propietari d'Institut Balmes) ha decidit acabar la seva etapa amb nosaltres. Ell (Delgado) sabia perfectament que les samarretes s'estaven fent. El procés per fer les equipacions de 170 esportistes no és gens ràpid".
Pagarem quans ens portin les factures´ L'advocat d'Institut Balmes, Joaquim Boadas de Quintana, va respondre ahir les manifestacions de Josep Arroyo assegurant que l'empresa esta al corrent de tot el que s'havia pactat en el seu moment. "Hem complert amb tot i, fins ara, hem fet cinc pagaments de bona fe. Ara estem esperant que ens enviïn les factures per seguir pagant". Boadas va manifestar que "des d'Institut Balmes es veu gravíssim aquest incompliment amb la publicitat en les samarretes dels equips base". Finalment l'advocat va assegurar que des d'Insitut Balmes es té identificat Josep Arroyo, president, i Jordi Costa, tresorer del club, com els responsables dels incompliments en l'acord de patrocini. Entre d'altres des d'Institut Balmes se cita un torneig organitzat per Jesus Mach el passat setembre on no hi va haver publicitat d'Institut Balmes. Boadas de Quintana va deixar clar que ahir parlava com a advocat d'Institut Balmes i no com a portaveu del Girona FC.