21 de gen. 2011

Joaquim Boadas, advocat de l'Institut Balmes recorda que el contracte amb la UES està extingit des del passat 17 de gener i que els equips del Sarrià no poden fer ús del logo i denominació d'IB

(Ràdio Sarrià) Segons ha explicat l'advocat Joaquim Boadas de Quintana a Ràdio Sarrià,  el contracte amb la UES està sense efecte i no poden fer ús del logo ni la denominació d'Institut Balmes pels partits que es disputin aquest proper cap de setmana ja que des del passat 17 de gener s'ha extingit el contracte. 
Boadas diu que les posicions estan allunyades per poder reconduir la situació i nega que el trencament tingui res a veure en no signar l'acord amb el Girona.
Boadas ha assegurat que I.B. seguirà pagant els jugadors tant si volen jugar com no, diu que compliran amb els jugadors però que no seguiran pagant a la UES, al contrari pensa que es reclamaran els diners a la UES per no lluir el logo.
Boadas de Quintana també ha volgut deixar clar que Institut Balmes no té res a veure amb aquest escrit anònim que circula i que ells només funcionen amb actes notarials i burofax.

1 comentari:

Assumpcio Vila ha dit...

Ni Josep Delgado ni Joaquim Boadas seran els autors materials de l'anònim, però si els autors intel·lectuals, ja que la informació econòmica que es cita en l'anònim només la tenen ells. Qui ho hagi fet és un covard, que atempta contra la convivència del poble.