22 de gen. 2011

Tots els equips de la UES han jugat aquest dissabte els partits de lliga amb el logo del patrocinador Institut Balmes tot i la rescissió de contracte que pretén IB amb el Sarrià

(Ràdio Sarrià) Tot i que Institut Balmes diu que des del passat 17 de gener han trencat l'acord de patrocini amb la UES i que l'advocat d'IB, Joaquim Boadas advertia al club que no poden fer ús del logo d' Institut Balmes, tots els equips jugaven avui amb la samarreta de l'Institut Balmes patrocinador dels equips de la UES.
La polèmica va començar el passat cap de setmana quan l'IB va fer aixecar un acte notarial on feia constar que els equips no portaven el logo de IB a la samarreta, excepta el 1a estatal de la UES  i anunciant dilluns passat la rescissió del contracte signat amb la UE Sarrià pel qual IB aportaria 30.000 euros l'any al club sarrianenc.
La Junta directiva no vol fer declaracions, ho tenen en mans dels seus advocats. D'altra banda una gran part de sòcis/es i jugadors de la UE Sarrià han donat suport amb pancartes als balcons, missatges al facebook i demés a la Junta de la UES i sobretot al seu President, José Arroyo.
 Equip dels cadets d'aquest dissabte