31 de gen. 2011

PulpoPop escalfa motors pel Palau a l’entrada de les obres del TGV a Sarrià de Ter




(Ràdio Sarrià) Els PulpoPop després de passar per la 25 TV Televisió de l’Hospitalet, el 9 TV de Vic, Barcelona TV, Ràdio Voltregà, Ràdio Vilablareix, emplenar Can Pou d’Eivissa en un concert, fer una entrevista i sonar per Radio de Albacete i presentar les cançons noves al Mostrar’t de l’Estació Jove de Girona, aquest dilluns seran al Canal Català Girona Pla TV.
PulpoPop darrerament ha establert un conveni de convivència amb el jove fotògraf Marçal Morell que retrata en forma de crònica la vida de PulpoPop. De moment ja es pot veure el primer episodi fent la postproducció del disc amb Miqui Puig a Bucbonera records i el segon episodi on Marçal Morell fotografia les entranyes íntimes i sarrianenques de PulpoPop.
1er episodi:
2n episodi:
http://www.flickr.com/photos/marxal/sets/72157625773590399/
Així doncs els PulpoPop es van deixar fotografia a l’entrada de les obres del TGV per manifestar-se sempre a favor del paisatge; d’aquesta foto se n’han fet ressò els Amics de les Arts al seu Bloc:
http://elsamicsdelesarts.cat/2011/01/27/damics/
PulpoPop prepara aquest dies l’actuació al Palau de la Música Catalana. Al març es tancaran a l’estudi a gravar el seu primer disc que el produirà Miqui Puig. El 9 d’abril seran a l’Slàvia de Lleida i el 15 presentaran l’Ep (premi Sona 9) a l’auditori Viader de la casa de Cultura de Girona, també passaran pel saló de l’Ensenyament de Barcelona.
D'altra banda AQUEST DILLUNS ELS PULPO POL DE SARRIÀ DE TER AL CABARET VOLTAIRE a les 22'15 entrevista en directe a Pulpopop. Canal Català Girona Plà-TV

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que quedin roents aquests motors !!!

Roser