21 de gen. 2011

Un escrit anònim critica durament la gestió del president de la UES Sarrià, José Arroyo i el Vicepresident, Jordi Costa

(Ràdio Sarrià) L'escrit de dues fulles s'ha repartit en algunes bústies de Sarrià de Baix , un  escrit anònim que carrega contra el president de la UES, José Arroyo i el Vicepresident econòmic del club, Jordi Costa.
L'anòmim " Reflexions sobre l'UES i els interessos dels senyors Arroyo i Costa" als quals critica i els acusa de ser els causants dels mals del Sarrià , l'anònim no està d'acord amb que no s'hagi signat  un acord amb el Girona F.C que en temps de crisi podia aportar estabilitat econòmica i un pla de futur al club. També critica a Costa  li retreu que <<... va deixar el forat econòmic més gran de la història del Sarrià quan va ser president i diu que motiu pel qual la junta directiva successora, es va veure obligada a demanar al consistori municipal que es fes càrrec de les instal·lacions de natació que el club tenia a Sarrià de Dalt...>> l'anònim es defineix com un dels sarrianencs que anem a veure partits i algun entrenament i ens agrada estar ben informats.

2 comentaris:

Neus ha dit...

Quina vergonya actuacions d'aquesta mena, punxar rodes i amagar-se sota un escrit anònim d'aquestes característiques i dirigir-lo a dues pesones concretes de tota una junta directiva.
Els sòcis/es tenim maneres de demanar explicions, preguntar o mostrar el nostre desacord, però fer-ho d'aquestes maneres lamentable molt lamentable i indignant.

Anònim ha dit...

La vida és plena de gent molt lamentable.

Força Pae i Toti