20 de gen. 2011

Torna el cicle de Teatre "Escenaris 2011" a Sarrià de Ter i a diversos municipis del Gironès organitzat pel Consell Comarcal i la Diputació de Girona amb la participació d'Ajuntaments de la comarca.

(Ràdio Sarrià)  L'àrea de cultura del Consell Comarcal del Gironès organitza aquest esdeveniment teatral amb l'objectiu d'apropar el teatre de qualitat als pobles de la comarca.
Escenaris 2011 és un projecte de dinamització del teatre del Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona, que compta amb la participació d'ajuntaments de la comarca. Aquest festival, es caracteritza per la diversitat i qualitat dels espectacles, permet l'accés de tots els ciutadans i ciutadanes a la cultura, a més a més de la dinamització social, cultural i la millora de la cohesió per tot el territori. En aquesta nova edició d'Escenaris hi participen els ajuntaments de: Flaçà, Fornells de la Selva, Celrà, Bescanó, Sant Martí Vell, Vilablareix, Llagostera, Bordils, Sant Julià Ramis, Quart, Sant Jordi Desvalls , Madremanya i Sarrià de Ter (dos de públic familiar i una per adults).
Demà a les 12 del migdia el Consell Comarcal del Gironès presentarà la nova programació Escenaris d'aquest 2011.
D'altra banda l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià i l'Associació Gironina de Teatre ha apostat per el cicle d'espectacles de cafè-teatre "Les Nits del Coro" que els dijous cada quinze dies ofereix un espectacle a la Cafeteria del Coro que ha aconseguit un públic fidel i que està plenament consolidat i que entrarà dins la programació Escenaris 2011, una de les novetats d'aquests Escenaris 2011.