22 de jul. 2011

Darrers dies per visitar l'Exposició Vestits de Núvia, tradició i records, a la Sala la Caixa de Sarrià de Ter, fins el 31 de juliol

(Ràdio Sarrià) Aquesta interessant i emotiva exposició es va inaugurar el passat dia 9 de juliol coincidint amb el 28 aniversari de Ràdio Sarrià,  organitzat per L'Associació Les Dones del Coro i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià, pot visitar-se només el proper diumenge 24 de juliol de 18 a 20 hores, el dimecres 27 de juliol de 11 a 13 hores i el diumenge 31 de 18 a 20 hores que serà el darrer dia que es podrà gaudir d'aquesta exposició.
En aquesta exposició es veuen diferents vestits de núvia bàsicament del període 1950-1975, i són  propietat de dones sarrianenques que han volgut participar en aquesta exposició. Però també s’hi podran admirar altres peces tèxtils que antigament formaven part dels aixovars de les núvies; alguns amb més d’un centenar d’anys d’antiguitat.
Les fotografies de casament complementen l’exposició i testimonien els canvis de la indumentària i dels costums amb el pas dels anys.



Fotos: Ràdio Sarrià