3 de nov. 2011

L'Ajuntament de Sarrià de Ter aprova la modificació de les Ordenances Fiscals pel 2012 per unanimitat amb els vots favorables de l'opisició, CiU i PSC. L'IBI s'incrementa un 3% tot i que farà una rebaixa del 75 % a les families amb poca capacitat econòmica

(Ràdio Sarrià) L'Ajuntament de Sarrià de Ter, va aprovar ahir inicialment la modificació de les Ordenances Fiscals pel 2012, i ho va fer per unanimitat, l'oposició va donar suport a la proposta de l'equip de govern, aprovant un increment del 3% de l'Impost de Bens immobles, la resta es van congelar, segons va argumentar el regidor d'hisenda, Josep Ma Viladomat "des de l'equip de govern som conscients de situació econòmica" però també va afirmar "que s'han de donar i assumir els serveis que ara es donen".
L'Ajuntament ha aprovat crear unes taxes noves pel cementiri, per l'expedició de  noves concessions, per canvis de titular i per l' expedició de duplicats de títols i també per a l'ús del pavelló municipal, la pista de la Cooperativa, la Rasa i el Camp de futbol per a gent externa que vulguin utilitzar aquestes instal·lacions municipals.
El portaveu del PSC, Roger Casero va advertir que tot i el seu vot favorable que i troben a faltar bonificacions per als bons usos mediambientals i algunes situacions familiars que ja tenen el reconeixement com les famílies mono parentals i famílies nombroses.
Les modificacions aprovades ahir en el ple s'exposaran al públic al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, i es publicarà al Butlletí Oficial de la Província.
Ple Municipal