3 de nov. 2011

Les entitats de les barraques de les Fires de Girona signen un manifest de suport a la UGT i a l'Atletisme Girona. No volen que se les estigmatitzi per la venda d'alcohol

(Ràdio Sarrià) Les entitats de la Copa defensen la seva tasca i critiquen la voluntat de "criminalitzar una errada i crear un estat d'alarma" o que se les estigmatitzi per la venda d'alcohol. Ahir a la tarda es van reunir amb la segona tinent d'alcalde i responsable de Fires, Marta Madrenas.
Els responsables de la UGT i Atletisme Girona admeten l'error però asseguren que van controlar tot el que van poguer i lamenten que es tanquin les barraques sense poder presentar al·legacions, ja que elles defensen que ells van vendre a un grup en què els que demanaven eren majors d'edat.
Aquest ha estat el segon any que s'ha tancat alguna barraca per vendre alcohol a menors després que l'Ajuntament hagi incrementat el control.
L'Ajuntament de Girona vol prohibir el "botellón al carrer" amb una ordenança, ara no n'hi ha cap que ho prohibeixi i la policia no pot actuar.