9 de març 2012

ELS ALUMNES DE L'ESCOLA MONTSERRAT HAURAN DE PAGAR PER EL TRANSPORT ESCOLAR A PARTIR DEL PROPER CURS 2012-2013

Ràdio Sarrià.
Els alumnes de Sarrià de Ter hauran de pagar 1'50€ per trajecte el proper curs, malgrat que l'escola  Montserrat es troba als afores del municipi, segons ha explicat a Ràdio Sarrià, la regidora d'Ensenyament i Dona de l'ajuntament de Sarrià de Ter, Lourdes Gelada.
Els municipis afectats pel copagament escolar no obligatori, van tenir dimecres passat una reunió amb el Consell Comarcal del Gironès, que els va confirmar que el transport no obligatori, com és el cas dels alumnes de Sarrià serà de copagament el proper curs 2012-2013.
Segons ha afirmat Gelada,  Sarrià seguirà defensant la postura que el transport escolar no obligatori a Sarrià continui sent gratuït, tenint en compte que l'escola no està dins el nucli urbà sinó als afores del municipi, tot i que treballarà per l'adequació de la zona de l'escales d'accès a l'escola i el parking de vehicles, que es preveu que augmenti considerablement.
Segons el Consell Comarcal del Gironès el copagament ja s'havia de començar a aplicar el curs 2011-2012 però el van decidir no aplicar-lo fins al proper curs.



Lourdes Gelada, regidora d´Ensenyament