9 de març 2012

REPRESENTACIÓ TEATRAL "CONNEXIONS" AL CORO PER COMMEMORAR EL DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Ràdio Sarrià. Josep Ma Viladomat
Aquest dijous per commemorar el dia de la dona treballador les Nits del Coro en ha ofert un espectacle temàtic Conexions 3
L'obra comença d'una manera concreta però sense un inici definit, pel que l'espectador percep que no hi ha definida casualitat ni causalitat en els primers moments del viatge. La música inicial t'abstrau cap a les emocions que experimentaran aquestes dones: inseguretat, por, il·lusió, inclòs ser esclava de si mateixa.

Una obra on podem parlar de Ventura, Marie i Maria o d'una sola d'elles en diferents moments vitals. Les sensacions i els sentiments són el fil conductor d'una obra que no deixa indiferent, o t'encanta i l'absorbeixes en els laberints de la interpretació personal, o et quedes perplex i indiferent.
Una espectacle per a la dona i amb la dona, cercant les emocions, sensacions i il·lusions en les diferents etapes de la vida. En definitiva un vaixell que no et deixarà a un port definit sinó allà on la teva imaginació i interpretació et porti. Tanmateix es corre el risc de perdres en aquest entrellat de sentiments i simbolisme. Cal jugar amb la consciència i el deixar-se portar per tal que l'obra no sigui massa ambigua, ni massa complexa, i arribi més enllà de la simple escenificació.
La bona interpretació de les actrius s'ha vist mermada per la manca d'espai físic a l'escenari, fet que en ocasions pot confondre a l'espectador, el qual pot venir confós d'algunes escenes d'elevada complexitat simbòlica.