5 de febr. 2013

Arrenca la Lliga Catalana Cadet de Futbol Americà

Ràdio Sarrià.
Aquest diumenge es disputa la primera jornada de la lliga catalana de futbol  americà en categoria cadet i Sarrià de Ter viurà una de les jornades més concorregudes amb la participació de sis equips, entre els quals els  Wolves de Sarrià que debuten enguany en aquesta competició.
A partir de les 11.00h els Pioners de l’Hospitalet, Búfals de Barcelona, Vall d’Aro Senglars, Barberà Rookies, Bocs d’Argentona i Wolves de Sarrià de Ter disputaran un total de sis partits de futbol americà, una gran oportunitat per veure aquest esport en el seu millor nivell.
Enguany la lliga catalana en categoria Cadet està formada per 10 equips, una de les temporades més concorregudes i que demostra el bon moment que està agafant el futbol americà de base a Catalunya.
Els Wolves debuten enguany per primer cop en futbol americà desprès de tres anys treballant el flag football i enguany esperen fer un bon paper tot i ser conscients de la condició de rookies en la competició i de la manca d’experiència. L’equip sarrianenc ha aconseguit reunir un roster de 15 jugadors que porta uns mesos entrenant per preparar aquest debut. Diumenge tindran el seu primer partit oficial en competició , un dia històric pels Wolves de Sarrià de Ter.