5 de febr. 2013

La segona edició del Festival Internacional del Circ omplirà de carpes el Recinte Firal de Figueres, aquest serà el nou escenari del Festival

Ràdio Sarrià.
El director del Festival del Circ Ciutat de Figueres, Genís Matabosch, ha estat crític amb el Consorci del Castell de Figueres per la poca predisposició d'arribar a un acord que ha obligat al canviar a última hora l'ubicació del Festival que es traslladarà al Recinte Firal. Tot i que Matabosch  ha destacat del nou emplaçament que "permet instal·lar les carpes com desitjàvem , amb amplitud i seguretat pels espectadors" i que ofereix un amplíssim aparcament per més de 500 vehicles, totalment gratuït, segons ha destacat el director del Festival.
El segon Festival Internacional del circ se celebrarà del 21 al 25 de febrer i de les 25.000 entrades a la venda ja se n'han venut 15.000 segons Matabosch.
Segons Matabosch en una primera estimació el canvi li costarà 20.000 € més" i assegura que se senten maltractats pel Consorci del Castell i reclama el retorn d'una indemnització de l'any passat per la suspensió de visites que van pagar a la Fundació Fortaleses Catalanes de uns 4.000 € " les visites es van fer igual fins i tot posant en risc la seguretat de les persones que feien els muntatges" segons va explicar ahir en roda de premsa el director del festival.
Pel que fa a les carpes de circ es van començar a instal·lar ahir i aquesta setmana quedaran muntades.
Aquest dissabte 9 de febrer s'inaugurarà l'exposició "Els espectacles de la il·lusió a Figueres" una mostra que traça la historia de la màgia a la capital altempordanesa.