18 de març 2013

L'economista i sarrianenca Assumpció Vila pronunciarà una conferència sobre "Patrimoni industrial paperer del Pla de l'Estany" a la Casa de Cultura de Girona

Ràdio Sarrià.
El proper dilluns 18 de març l'economista sarrianenca, Assumpció Vila participarà en el VII Cicle de Patrimoni industrial amb la conferència "Patrimoni industrial paperer del Pla de l'Estany" a la Casa de Cultura de Girona a les 19h. Organitzat per els Amics de la UNESCO Girona.
D'altra banda, dimecres 20 de març a l'Auditori Josep Irla, a les 19 h amb motiu de la celebració del Dia mundial de la poesia (21 de març) es farà laresentació del Dia de la Poesia i de la poeta 2013, Zoraida Burgos.
Glosa dels poetes catalans del Dia de la Poesia: Josep Piera, Ponç Pons, Jordi Pàmies, Marta Pesarrodona i Narcís Comadira a càrrec del poeta Lluís Lucero i cloenda musical.
Una activitat dels Amics de la Unesco Girona organitzada amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Cultura de Girona i el Consorci per a la Normalització Lingüística – Voluntariat per la Llengua.