6 de juny 2013

Qpertin revoluciona els mètodes d’aprenentatge infantil

Ràdio Sarrià.
L’start-up proposa a escoles, biblioteques i famílies, l’ús d’apps per reforçar el binomi ‘jugar i aprendre’. Qpertin exposarà el seu mètode a la segona edició de l’Apps Market Fòrum, que se celebra el dia 11 de Juny al Parc Tecnològic de Girona . L’empresa ha estat seleccionada per la Fundació Jaume Casademont com a finalista de les Beques Educar Menjant 2013.
Qpertin, cultura interactiva, exposarà el seu revolucionari mètode d’aprenentatge, adreçat a infants de 3 a 12 anys i basat en aplicacions educatives compatibles amb tots els sistemes operatius iOS, Android, Windows, etc., el proper dia 11 de Juny a Girona, amb motiu de la celebració de la II edició de l’Apps Market Fòrum 2013. Organitzat per AENTEG i Spurna, l’acte, que comptarà amb la presència de
l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, s’ha consolidat com un aparador d’empreses tecnològicament innovadores, de les comarques gironines. Qpertin aprofitarà la jornada per presentar el seu mètode d’ensenyament, basat en una selecció de les millors apps educatives, amb una component didàctica i,alhora, amena. “La missió de Qpertin és divulgar i dinamitzar, a través de tallers i projectes educatius, les apps que millor s’adapten al nostre concepte d’educació infantil, basat en el joc”, segons explica Yolanda Hernández, cofundadora & CEO. “Les apps infantils educatives per dispositius tablets han revolucionat avui en dia la forma que tenen els nadius digitals d’aprendre”, ha afegit. Qpertin treballa ja en la confecció d’un catàleg de les millors apps, així com en la formació del professorat en l’ús de tablets i en els criteris de selecció d’aplicacions.
La proposta de Qpertin s’adreça a la comunitat educativa infantil i de primària, així com a tots els espais culturals amb una oferta infantil permanent; a biblioteques, i a les famílies usuàries de tot tipus de tablets.