6 de juny 2013

Vilablareix marcarà les tifes de gos de gos amb una bandereta per conscienciar els propietaris

Ràdio Sarrià.
L'Ajuntament de Vilablareix marcarà les tifes de gos que es trobin al carrer per fer visible l'esforç que s'ha de fer diàriament per netejar els excrements que els propietaris dels gossos no recullen a la via pública.
El consistori començarà la propera setmana aquesta campanya en el marc de la setmana cívica "per gaudir d'un poble lliure de defecacions de gos a la via pública" segons l'alcalde David Mascort que assegura que tot i que no se sancionen aquestes infraccions (Vilablareix no disposa de policia local) el consistori ha d'anar impulsant iniciatives com aquesta per conscienciar els propietaris d'animals de companyia. La normativa municipal preveu sancions d'entre 90 i 450 euros.
La brigada municipal marcarà aquesta propera setmana totes les tifes amb una bandereta que diu "volem un poble net". D'altra banda també s'habilitarà una carpa perquè els veïns que no hagin censat els seus gossos ho facin i es farà una xerrada sobre educació i integració del gos a la família i a la societat a Can Gruart.