27 de nov. 2013

La Temporada de Concerts del Conservatori comença amb un acte benèfic


Ràdio Sarrià.
El Concert Benèfic a favor del Banc dels Aliments tindrà lloc el dijous 28 de novembre a la Sala de Cambra de l’Auditori Palau de Congressos de Girona a les 19'30h
La tradicional Temporada de Concerts del Conservatori de música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona comença aquest any amb un Concert Benèfic a favor del Banc dels aliments. L’acte, que tindrà lloc el dijous 28 de novembre a la Sala de Cambra de l’Auditori Palau de Congressos de Girona (19h30’), comptarà amb l’actuació de professors del Conservatori. Durant el concert es recolliran donatius que després es transformaran en productes alimentaris bàsics. No obstant això, també es podran aportar aliments.
El Concert Benèfic
El concert comptarà amb la participació de disset professors del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona. D’aquesta manera, oferiran actuacions tant d’instruments solistes, com Roger Tapias i Pilar Peraferrer, guitarra, o Josep Maria Escalona, harmònium, com duets de piano i cant, violoncel i flauta,  a més dels professors del departament de música antiga. Interpretaran obres d’ A. Barrios Mangoré, R. Strauss, R. Schumann, G. Cassadó, G. Puccini, R. Tapiola i Gironella, C. Franck, M. S. Herrera, J. Arias, A. Piazzolla i M. Marais.
Aquesta és la primera vegada en què el Conservatori de Girona col•labora amb el Banc dels aliments, tot i que s’espera que hi hagi més actuacions en aquest sentit. Després d’aquest primer concert benèfic, la Temporada de Concerts del Conservatori tindrà lloc durant tot el curs fins al mes de maig de 2014.
El Concert Benèfic suposarà l’ inici del Gran Recapte, organitzat pel Banc dels aliments, que tindrà lloc a tot Catalunya durant els dies 29 i 30 de novembre. Des de l’any 2009, el Banc dels aliments organitza aquest acte en què es recullen aliments destinats a entitats benèfiques . Després dels 16.000 kg que van recollir en la seva primera edició, enguany l’organització vol arribar als 400.000 kg d’aliments.